Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Яйцата, козунака и агнето са три от основните елементи на великденската празнична трапеза
Ето как да го приготвим
Как да разберем дали яйцата са годни и безопасни за консумация
Цената му е около 80 лева за килограм, а най-бързо черупката му се пробива с бормашина
Една лесна вариация на оригиналната рецепта, която да опитате
Поевтиня ли празничната трапеза при съседите?
Огънят се очаква у нас около 20:00 часа
Велика събота е свързана с оплакването и погребението на Исус Христос от майка му Света Богородица и жените около нея
Цената на традиционния за великденската трапеза сладък хляб се определя основно от неговите съставки
Ако спазваме традициите, ще купуваме в пъти по-малко, а май ще е най-добре да поръчаме от ресторант, ако не сме много хора